Més de 75.000 euros per als Serveis Socials de Son Servera

Son Servera rebrà més de 75.000 euros per als Serveis Socials gràcies a un conveni de col·laboració entre Ajuntament i l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), que va signar la batlessa de Son Servera, Natalia Troya, i el president de l’Institut d’Afers Socials, Javier de Juan Martín, el passat divendres 4 de desembre. Aquest conveni servirà per a la implementació de serveis especialitzats i prestacions econòmics als Serveis Socials municipals.
Un conveni amb el qual es garanteix un alt nivell de coordinació i col·laboració entre les administracions que permetrà optimitzar i flexibilitzar recursos, i afavorir la tasca de prevenció de situacions de risc o crisis greus, especialment en infants i adolescents o usuaris que requereixin atenció prioritària.
Així, el conveni, que tendrà una durada de dos anys, permetrà: per un part, desenvolupar els Plans d’infància i adolescència municipals i per una altra, facilitar l’estabilitat professional de la psicologia social a l’UTS, que alhora suposarà poder incloure l’atenció psicosocial individual i familiar i també la grupal i comunitària a qui més ho necessita: adolescents i infants, i usuaris que requereixin atenció prioritària.
Amb aquest conveni, que han signat 40 ajuntaments de l’Illa, els municipis rebran un total de 28.312.130,92 finançats per l’IMAS i el Govern.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.