Es pot ser més feliç?

Una bala, un tren de mercaderies que si li donaves dos pams de terra per agafar la velocitat es tornava absolutament imparable, una cabellera negra com el carbó que recorria una vegada i una altra les bandes dels camps de futbol a una velocitat de vertigen… aquestes potser són algunes de les metàfores que signarien els qui vàrem veure jugar en Paulo Jorge dos Santos Futre.

Avui en Tomeu Santandreu, en “Futre de Sant Llorenç”, ha rebut de la mà d’IB3 un missatge de vídeo personal del Futre original, l’esportista portuguès, i com no podia ser d’altre manera s’ha emocionat.

Ser del Barça o del Madrid és el més fàcil en aquest temps, la major part de la gent ho són perquè es tracta d’apostar a cavall guanyador, si no guanyes un títol enguany el guanyaràs l’any que ve, en canvi per ser d’un equip com l’Atlètic de Madrid, el Bilbo, el València… sense viure-hi, s’ha d’estar preparat per anar a contra-corrent.

Per això quan una persona com en Tomeu rep una sorpresa com la d’avui, tots els qui ens agraden (o no) els esports no podem fer més que estar contents per ell, i esperar a la cirereta del pastís, que serà el partit de futbol que es jugarà aquest dimecres.

4 pensaments a “Es pot ser més feliç?

  1. En Tomeu nostro, alias Es Futre és tot un clàssic, sempre amb aquest bon rotllo i naturalitat espontanea tan i tan chistosa. Bona gent.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. Tomeu ets igual a la TV que darrera i davant els taulells.Record que quan jugava en Paolo Futre et movies dins el bar + que qualsevol “colchonero” présent a l’estadi. Quant à la resta de llorencins’ futbolers o no’, hem de felicitar el cardassar, que quan es moleter era de Terra va jugar contra en Pedraza, que janjugava “a otra velocidad” com ha dit avui un locutor. Quin regal de centenari, ja que el notre club es va fundar el 1920. Enhorabona a n’Angel per les parades i als jugadors de camp que no ho podien fer millor.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.