Presentació del nou disc del pianista Andreu Riera, «Saló Beethoven»

El proper dia 18 de desembre, a les 19 h. ( si no hi ha canvis de darrera hora degut a les restriccions per la Covid-19), a la sala principal Estudis Casmusic, de Santa Eugènia, el pianista manacorí Andreu Riera presentarà el seu nou disc, «Saló Beethoven» Andreu Riera, piano, enregistrat, mesclat i masteritzat per José Manuel Sánchez a l’estudi Casmusic, i amb la producció i estudi musicològic d’Eugènia Gallego. La presentació contarà amb la col·laboració del poeta Miquel Mestre, que recitarà dos poemes, un de Miquel dels Sants Oliver, que surt al CD, i l’altre de Mestre, que es titula «Clar de Lluna», i dedicat a Beethoven.
El nou CD «Saló Beethoven» inclou: 1. Sonata n.8 Op. 13 «Pathétique» Grave -Allegro di molto e con brio; 2. Sonata nº 8 Op. 13 «Pathlétique».Adagio cantabile; 3. Sonata n.8 OP. 13 «Pathétique» Rondo (Allegro); 4. Rondó en Do major Op. 51. nº 1; 5. Rondó en Sol major Op. 51. nº2; 6. Sonata nº 23 Op. 57 «Appassionata» Allegro assai; 7 Sonata 23 OP. «Appassionata» 57.Andante con moto; 8. Allegro n. 23 OP. 57 ·Appassionata», Allegro ma nom troppo; 9. Beethoven. Poema de Miquel dels Sant Oliver.
El resultat del nou treball és excepcional. Andreu és un pianista que ha tocat molt Beethoven, i ens expressà la seva satisfacció per el resultat d’aquest nou CD. Diumenge dia 20 de desembre, es podrà veure una emissió en Streaming diferit a les 19 h, amb accés gratuït al Portal mallorcasora.com.
Dia 18, el mateix dia de la presentació del CD, el matí, Andreu farà la primera conferència a la Fundació Sa Nostra, aquest serà el tercer curs dedicat a Beethoven, i en els pròxims mesos del 2021 ha de fer un total de 10 concerts-conferències dedicades a Beethoven, en els quals durant tot el curs. que està previst que acabi a principis de juny, tocarà 21 sonates de les 32 del gran compositor.
Després de la presentació, els propers projectes del pianista són: dia 27 d’aquest mes de desembre actuarà a una gala lírica a l’Església del Convent de Pollença a les 18h. titulada, «Perenne. La música que mai acaba», amb el tenor Antoni Lliteres, i la soprano internacional natural de Pollença, Marta Bauzá.
El 17 de febrer, té previst un recital a Madrid, amb un concert organitzat per la Mutua Madrileña, on tocarà una sonata de Beethoven, i unes variacions sobre l’òpera Carmen.
Degut a l’actual situació ocasionada per la Covid 19, totes les actuacions es programen i confirmen només amb un mes d’antelació, tot i que Andreu, ja té previst nombrosos concerts pel 2021, de moment, no poden avançar als lectors les properes actuacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.