Els Malalts a l’onzè duatló invertit de Nadal i a la cursa de la Fira de Maig de Campos

Excel·lent actuació dels atletes del club llorencí al duatló invertit que va tenir lloc el passat diumenge matí a Manacor. Dels dos participants del club, el primer en passar per meta fou en Sebastià Rigo Binimelis que es posicionà en segon lloc a la classificació absoluta de la prova (i primer classificat de la seva categoria M40), a tan sòls 22 segons del guanyador de la prova, en Sebastià Gelabert Mascaró i a més d’un minut del tercer classificat, en Sebastià Mascaró Rigo. Que els noms s’assemblin tant és pura coincidència, no era obligatori anomenar-se Sebastià per participar a la prova 😆.

Per la seva banda, en Jaume Mas Riera acaba la prova a la sisena posició de la classificació absoluta a tan sòls un segon de l’atleta llorencina Marga Fullana que aconseguí una altra victòria indiscutible a la categoria femenina de la prova.

Aquí podeu consultar els resultats de la classificació absoluta i per equips, i a aquest enllaç a aquest i a aquest altre, hi trobareu imatges de la resta de corredors de la prova.

Pel que fa a la cursa de Campos de la setmana anterior, hi participà un atleta dels Malalts de Turmell, en Toni Martorell Ripoll, que finalitzà els gairebé dotze quilòmetres i mig (12’4 Km) de recorregut de la prova amb un temps inferior a l’hora. Aquí podeu trobar imatges de la cursa i aquí els resultats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.