Llúcia Nicolau, de sa Coma va cantar la Sibil·la a la Parròquia de Cala Millor

A diferència d’altres anys en que l’assistència i participació a les Matines de la Parròquia Nostra Senyora dels Àngels de Cala Millor, per part dels alumnes de 440 Aula Musical de Cala Millor, era multitudinària, enguany, degut a l’actual pandèmia ocasionada per la Covid-19, només van assistir na Llúcia Nicolau Vicens , de sa Coma, per tercer any consecutiu va cantar la Sibil·la, i en Miquel Nebot, que va fer el sermó de la Calenda.
Rosa Carbonell, directora de l’acadèmia, va acompanyar amb l’orgue la veu angelical de la Llúcia en el cant de la Sibil·la, i durant la celebració, també van tocar diferents villancets que acompanyaren amb el violí les filles de na Rosa, Núria i Maria Rosa Riera , ja que són de la mateixa unitat familiar, i als teclats na Rosa i l’organista de la parròquia Inmaculada Forteza.
El rector Fra Pere Vallespir, va agrair la col·laboració de na Rosa, que sempre, va dir, ajuda a la parròquia en totes les celebracions que és requerida, i que a més prepara als alumnes. A més va tenir unes paraules per Sor Flora Castillo per les noves neules que enguany adornaven les tres esglésies.
També va agrair la col·laboració de les persones que al llarg de l’any ajuden a la parròquia, i enguany de manera especial a tots els feligresos per les donacions i entrega d’aliments que fan a Càritas Cala Millor, perquè la parròquia pugi distribuir entre les nombroses famílies necessitades que enguany heu estan passant malament per la manca de treball i ingressos.
Enguany, les gran portes corredisses de l’església i finestres estaven obertes de bat en bat, i es van habilitar bancs a la terrassa de defora de l’església, respectat-se totes les mesures de seguretat.
Pel que fa a l’església de Santa Maria de sa Coma, que està també a càrrec de Fra Pere, aquest any no hi va haver celebració de Matines, el divendres dia 25 a les 11 del matí es va celebrar la missa del dia de Nadal.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.