El dissabte de Nadal es va celebrar missa a la Parròquia de la Verge d’Assumpta de s’Illot sense el cant de la Sibil·la

El passat dijous dia 24, dissabte de Nadal, el rector de la Parròquia de la Verge d’Assumpta de s’Illot, Fra Pere Vallespir, a les 17h de l’horabaixa va celebrar una missa perquè els feligresos majors de la parròquia poguessin participar de la missa de matines. A l’església, un any més, no hi va faltar el tradicional betlem, així com una especial decoració nadalenca, i les tradicionals neules.
Enguany, no hi va haver el tradicional cant de la Sibil·la, però si unes animades nadales que van cantar tots els presents al llarg de la celebració, així com l’adoració al Déu l’infant, i entrega de paquets de menjar i altres donatius per a Càritas parroquial per part del feligresos.
El rector va agrair els donatius que portaren els assistents en aquests temps de necessitat per a tantes persones, ja que els ha afectat l’actual crisi ocasionada per la Covid-19. A més, va tenir una oració especial per a totes les víctimes i unes paraules de conhort pels seus familiars.
Acabada la celebració, el nin Ricardo Font, va cantar la nadala Nit de Pau, acompanyat a la guitarra per la seva mare , i en acabar va desitjar unes Bones Festes de Nadal a tots els presents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.