Vídeos felicitació 2020 dels alumnes de 440 Aula Digital de Cala Millor i Manacor

La directora i professors de l’acadèmia 440 Aula Digital de Cala Millor i Manacor, aquest any 2020 que acaba i que tantes dificultats i problemes a causat la Covid 19, i on han perdut la vida nombroses persones, han volgut alegrar aquestes Festes de Nadal, gravant uns vídeos dedicats a les seves famílies i a totes les persones que s’han implicat i han ajudat de diferents maneres a aquesta lluita.

La il·luminació nadalenca i totes les imatges han estat fetes per Pere Ginart, professor de bateria. El dibuixos els ha fet na Maria Rosa Riera, i la seva germana Núria els ha editat.

La directora de l’acadèmia i resta de professors, han treballat perquè tots els alumnes haguin pogut tenir una estoneta divertida aquest Nadal 2020, intentant adaptar-se a les noves circumstàncies, ja que no ha estat possible fer el multitudinari concert de Nadal on es reunien pares, familiars, professors, i alumnes.

Esperam i desitjam que tots els lectors tingueu un bon cap d’Any i un Feliç 2021 i que us agradin els vídeos.

https://youtu.be/7nTHN1eRKig

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.