Entitats sense ànims de lucre i Ajuntament de Son Servera signen convenis de col·laboració de cara al 2021

Comunicat: Es tracte d’una renovació d’aquests convenis que suposen un benefici per a ambdues parts. Enguany s’han signat set convenis amb entitats diferents.
L’Ajuntament de Son Servera vol continuar amb la promoció d’iniciatives de caràcter social que ajudin a la inserció i normalització de persones amb qualsevol classe de problema així com donar suport a les entitats esportives locals que potencien hàbits de vida saludable.
En aquest sentit, de cara al 2021, l’Ajuntament ha renovat alguns dels convenis de col·laboració que tenia amb diferents associacions i entitats amb la finalitat de poder oferir suport econòmic a aquestes a canvi dels serveis d’aquestes entitats per a la ciutadania del municipi.
Així, aquesta renovació, s’ha fet efectiva aquest dilluns amb la signatura dels corresponents convenis. Les entitats que seguiran amb aquesta relació són:
•Aproscom Fundació; entitat que té com a objectiu promoure i executar programes per a persones dependents amb discapacitat intel·lectual.
•Fons Mallorquí de Solidaritat; un instrument de coordinació i suport a la cooperació descentralitzada de Mallorca, amb la intenció d’aglutinar els esforços que les institucions locals i
autonòmiques (Ajuntaments, Consell i Govern) destinen per a la solidaritat de Mallorca amb els països del Sud.
•Col·legi Sant Francesc d’Assís de Son Servera; com a l’única escola infantil concertada perquè pugui oferir als ciutadans el servei d’escola matinera.
•Dignitat i Feina; associació creada per a ajudar a les persones que es troben en una situació precària a fi de proporcionar-los un mitjà de subsistència a través de les labors del camp.
•DACESMA, associació de dany cerebel sobrevingut a Mallorca; entitat que promou i ajuda al manteniment i a la recuperació de l’autonomia funcional a les persones amb discapacitat física
sobrevinguda.
• Bàsquet Son Servera: amb la intenció de potenciar la pràctica esportiva i el respecte i l’interès cap a aquesta disciplina.
• Taekwondo Son Servera: amb la mateixa idea d’incentivar la pràctica de l’esport de taekwondo i per contribuir a la realització d’accions concretes per a un canvi d’actituds i comportaments oberts respecte a l’educació física i la salut.
Aquesta diversitat d’entitats permet que pugui beneficiar-se’n una gran diversitat de persones i és una cooperació que l’Ajuntament de Son Servera considera molt positiva per a ambdues parts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.