Felicitació centenària

 

L’associació de la Tercera Edat de Sant Llorenç, felicita a la nostra veïnada Juana Salas Bauçà pel seu ben merescut centenari.

A la senyora Juana Salas Bauzà amb motiu del seu Centenari

Moltes gràcies i enhorabona!

Gràcies per tot el que, amb el vostre ésser,                                                                        ens heu sabut regalar, no sols als familiars directes,                                                          que també, sinó a tots els veïnats d’aquesta comunitat.                                                  Enhorabona perquè arribar als 100 és una meta                                                              desitjada que molts pocs aconsegueixen.                                                                          I arribar-hi amb les vostres condicions                                                                              de coneixements i benestar és,realment, extraordinari.                                                    Que en pugueu fer fins on arribi el desig!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.