La neuròloga Laura Llull Estrany, nova Coordinadora a la Sociedad Española de Neurología

Laura Llull Estrany, filla del manacorí Jaume Llull, i la vilafranquera Rosa Estrany, va néixer a Palma l’any 1984 , i des de ben petita sempre va passar els estius a s’Illot, amb els seus pares i padrins, Bàrbara “Ferrera” i Paco “Agostí”, i fa uns anys va ser la Pregonera de les Festes de s’Illot.
És llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, l’any 2008, i especialitat en Neurologia, a Hospital Clínic de Barcelona (2009-2013). Col·laboradora Docent de Neurologia, Departament Medicina, Universitat de Barcelona, i a l’estranger va cursa formació a la Neurointensive Care Unit, Columbia University Medical Center, Nova York (2012-13) . Ha estat ponent a congressos celebrats a Espanya, Portugal, i República Txeca.
A l’actualitat, na Laura exerceix com a neuròloga adjunta de la Unitat de Patologia Vascular Cerebral de el Servei de Neurologia de l’Hospital Clínic de Barcelona, i ha estat escollida ara com a Coordinadora a la Sociedad Española de Neurología (SEN), i durant els 2 pròxims anys serà l’encarregada de potenciar i desenvolupar la investigació i la formació continuada dels especialistes en Neurologia Crítica i Intensivista.
Des de la seva etapa formativa com a resident de Neurologia ha tingut gran interès en l’estudi de patologia vascular cerebral, el pacient neurocrític. i la investigació relacionada amb l’ictus isquèmic i hemorràgic.
A més de la seva activitat assistencial, ha participat en projectes d’investigació i en registres prospectius de pacients amb patologia vascular cerebral. També, ha participat en diferents assajos en qualitat de co-investigadora i coordinadora.
En l’actualitat és investigadora principal de dos projectes sobre hemorràgia cerebral i hemorràgia subaracnoïdal amb finançament públic.
Els Grups d’Estudi de la SEN tenen l’objectiu d’unir als membres de la societat científica, segons el grau d’especialitat en les diferents patologies neurològiques o en l’interès mostrat per temes relacionats amb altres aspectes de l’especialitat, i són els encarregats de potenciar i desenvolupar la recerca i la formació continuada de cada àrea.
Les noves Juntes dels Grups d’Estudi de la SEN van ser triades després d’un període electoral que va finalitzar a finals de novembre de 2020. Els nomenaments s’han fet efectius una vegada que ha conclòs el període d’al·legacions.
Des de card.cat, ens unim a les felicitacions que ha rebut la Dra. Llull i li desitjam molts d’èxits com a nova Coordinadora de la Sociedad Española de Neurología.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.