Agraïment

Sant Antoni 2021 serà recordat, desgraciadament, durant molt de temps en la nostra memòria i passarà a ser l’any que quasi ens deixa fora gens de celebració d’aquesta festa tan nostrada. Deim quasi perquè els dos únics actes programats s’han duit a terme així com s’havien publicat per les xarxes socials.

Dia 16 es va publicar l’Argument escrit al Card.cat encara que no fou possible publicar-ho en vídeo a causa de les restriccions. Avui,dia 17, s’ha celebrat l’ofici de Sant Antoni. No ha estat un ofici com els que estàvem acostumats els darrers anys on l’església s’omplia de gom a gom per poder cantar per darrera vegada amb l’acompanyament de la banda els goigs a Sant Antoni, però sí que ha estat una celebració ben emotiva i intensa.

No obstant els entrebancs d’enguany, el Sobreposat i la Parròquia volem donar-vos les gràcies i els molts d’anys a tots. Gràcies a tots els que heu celebrat la festivitat així com bonament heu pogut. Gràcies a tots els que heu etiquetat a les xarxes socials les vostres fotos. Gràcies a tots els que heu llegit l’argument i a aquells que l’han elaborat. Gràcies a tots els que heu vengut a l’ofici i heu rebut la beneïda que ens ha donat el rector. Gràcies,gràcies i gràcies!! Fins l’any que ve!!!

VISCA SANT ANTONI!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.