Els alumnes del col·legi Jaume Fornaris i Taltavull de Son Servera celebraren el Dia de la Pau

El passat divendres 30 de gener, el centre escolar Jaume Fornaris i Taltavull de Son Servera, va celebrar el dia de la Pau amb una simbòlica sembrada de mans blanques, en el que participaren els 480 alumnes d’infantil, fins a primaria, a més dels professors.
Durant el matí del divendres, per torns organitzats, sembraren aquest desitjos de Pau. També l’equip d’educació infantil va treballar per a poder sembrar i adaptant la proposta i desitjos del alumnat més petit. Pintaren unes mans blanques que sembraren als jardins del centre amb desitjos de Pau.
Aquesta activitat es va portar a terme gràcies principalment a la iniciativa de la Comissió de Coeducació, la comissió de convivència i l’àrea de religió….i va comptar amb la implicació dels diferents tutors i tutores de cada nivell.
A més, de la sembrada, també escoltaren l’Himne a l’Alegria i la cançó Imagine de Jonh Lennon.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.