El servei de neteja de Sant Llorenç convoca una vaga indefinida

Segons esmenta el diari digital Arabalears, el servei de neteja de Sant Llorenç des Cardassar ha convocat una vaga indefinida a partir d’aquest divendres a causa de l’incompliment del conveni per part de l’empresa Melchor Mascaró.

Com podeu comprovar hem editat la notícia ja que ens han fet arribar un retall de diari en el que diu que l’incomplidor del conveni és l’empresa i no l’ajuntament de Sant Llorenç com diu la notícia de l’AraBalears que podeu llegir a aquest enllaç.

Aquí us deixam la notícia que contradiu l’anterior.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.