Crònica: Cardassar-Sóller

El Cardassar suma tres punts (2-0)

El capvespre era assolellat, però fred, al Moleter, però altra vegada per mor del maleït virus, les grades estaven buides. Així i tot, es va poder gaudir de la victòria local per youtube, gràcies a Giralluna i els dos comentaristes, que ho feren d’allò més bé (Coveti i Simonet).

En el primer temps, el Cardassar va plantejar un partit molt seriós i es va fer l’amo del centre del camp, aconseguint arribar al descans amb avantatge, gràcies a un autèntic golàs. A la segona part, ja que anava per darrera en el marcador, era el Sóller el que s’acostava més, però foren els llorencins, en un contraatac, els que sentenciaren, fent que els tres punts quedassin a casa.

En tornar jugar al Moleter, si les restricciones ho permeten, tothom al camp, i sinó, haurem de veure’l per youtube, que aquests al·lots ho fan d’allò més bé.

Breus: Els Bucaners, guanyadors de la superbowl.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.