Les obres de millora del carrer Moriscos de Manacor comencen aquest dimarts

Comunicat. Els veïnats del barri de Es Serralt reclamaven aquesta actuació des de feia quinze anys.
El carrer Moriscos de Manacor, que confronta amb el pati del CEIP Jaume Vidal, es troba en mal estat degut a un clos de grans dimensions que presenta perill de despreniment. Degut a la proximitat del CEIP Jaume Vidal, el risc per als vianants,
sobretot escolars i veïnats, i també per la circulació dels vehicles que hi estacionen, aquesta obra és especialment urgent.
Per posar fi a aquesta situació, l’Ajuntament de Manacor ha redactat un projecte per a la construcció d’un mur de contenció a la unió entre el carrer Moriscos i el carrer Enagistes, que serà de dos metres d’alçada i trenta-quatre metres de longitud. A més,
s’omplirà el clot amb material granular i es repararà la solera actual, amb l’objectiu de dissenyar un element estructural de contenció de la terra, la construcció del parament separador de la parcel·la i la reposició del paviment.
Al llarg dels darrers quinze anys, aquest clot s’ha convertit en un punt negre d’abocament de residus, així com un perill per vianants i vehicles. De fet, els veïnats de la zona apunten que és habitual que els cotxes hi caiguin.
El cost de la inversió per part de l’Ajuntament de Manacor és de 35.090 euros i l’empresa que executarà les obres és COEXA S.A. El termini previst és de 30 dies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.