Cicle de conferències. Obrir per tancar. Monogràfic de memòria històrica

L’Escola Municipal de Mallorquí de Manacor ha organitzat un cicle de conferències i activitats amb el títol Obrir per tancar. Es tracta d’un monogràfic sobre memòria històrica que ha estat coordinat per Antoni Tugores Manresa, investigador i periodista.

Les sessions es desenvoluparan al Teatre de Manacor. Es poden recollir les entrades per a cada conferènciael mateix dia a les taquilles del teatre a partir de les 18,15 fins a les 18,45. Les conferències estan programades a les 19 h i es podran seguir, també, en directe, pel canal de YouTube de l’Ajuntament de Manacor

https://www.youtube.com/channel/UC0ojsP3qEUH1b0P1Vy82AIA

També hi ha previst un itinerari que es dura a terme els dies 17 d’abril i es repetirà el dia 7 de maig, ambdós amb inscripció prèvia.

Tota la informació la podeu trobar al següent díptic

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.