Els Malalts de Turmell: de la Duatló de Peguera 2021 fins al Triatló d’Andorra

Ahir, tres efectius del grup de triatletes que té el club d’atletisme llorencí es varen desplaçar fins a l’altra punta de Mallorca per disputar aquesta Duatló de Peguera, puntuable pel Campionat de Balears de Duatló.

Dels tres efectius el millor classificat va ser en Jaume Mas Riera que va finalitzar la prova a la dissetena posició (10è a la categoria absoluta masculina).

El següent Malalt de Turmell en travessar la meta va ser ne Gaspar Mesquida Galmés, que va quedar classificat a la vint-i-quatrena posició, tot i que cal tenir en compte que va quedar sisè classificat de la seva categoria (VET1M).

Per motius que desconeixem, un dels millors triatletes del club va haver d’abandonar la cursa sense poder-la acabar, sigui com sigui, que es recuperi aviat i a seguir endavant.

Podeu consultar els resultats de la prova a aquest enllaç.

En Sebastià Rigo lluirà el dorsal d’or a la propera triatló de Cala Millor

De fet en Tià serà l’unic atleta que podrà lluir aquest dorsal daurat, ja que tan sols ell ha completat totes les proves de triatló organitzades per Totaltrimallorca. Enhorabona Sebastià, t’ho has guanyat a pols.

 

El Malalt de Turmell Juan Tenorio Rupérez, es proclama campió del món de triatló d’hivern de la seva categoria

El triatleta es va classificar en primera posició a la categoria masculina d’entre 40 i 44 anys, d’aquesta prova que va tenir lloc ahir mateix a Andorra. Resultats.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.