Els Malalts de Turmell a la “Triathlon Internacional Portocolom 2021”

Ahir diumenge es disputava aquest esdeveniment de l’actiu calendari de Triatló que s’està portant a terme durant aquests darrers mesos en els qual gairebé cada setmana hi ha una prova.

Els atletes del club llorencí participants ahir a aquesta prova que tenia Porto Colom com a punt de partida, eren en Sebastià Rigo i en Jaume Mas. Tan sols un dels dos va poder acabar la carrera, en Sebastià, amb una excel·lent desena posició a la classificació absoluta, i segon classificat a la seva categoria.

Pel que fa a en Jaume va ser desqualificat a causa de que el cotxe de carrera li va haver de deixar el tubular de la bicicleta després de que ell foradàs. Ànims Jaume, segur que a la propera prova te’n refaràs.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.