En record de Carmen Espejo

El passat dia 7 d’abril va morir a Son Carrió, Carmen Espejo López, a l’edat de 68 anys. Carme, era natural d’Inca i arran del seu matrimoni amb Rafel Blanquer, de Son Carrió, va passar a viure al poble del seu marit, del qual va enviudar fa set anys.
Na Carme, era una persona molt alegre, li agradava molt ballar i cantar, i va ser així com va passar a formar part de la Coral Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma, juntament amb altres companys i companyes de Son Carrió, i cada setmana acudien a sa Coma als assajos.
A la coral vaig cantar al seu costat, i era una persona que sempre estava de bon humor i disposada a aprendre les cançons que ens ensenyava la directora.
Durant la seva vida laboral va treballar al hotel Playa Mar de s’Illot, i uns mesos abans de complir els 65 anys, es va haver de jubilar ja que va patir un Ictus.
Des de fa uns tres anys, na Carme, duia amb gran resignació la seva malaltia, i va ser cuidada amb molt d’amor per la seva filla Margalida. L’única queixa que vaig sentir de na Carme va ser per no poder ajudar a la seva filla, a cuidar de la seva néta Marta.
Fa vuit mesos a na Carme li va ser diagnosticat un càncer de pit, que no va poder superar.
El proper diumenge dia 18 a les 11:00 h a l’església de Son Carrió, se celebrarà a una missa en sufragi de la seva ànima.
Descansi en Pau!


Un pensament a “En record de Carmen Espejo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.