Lectura pública Salvador Galmés

Com cada any en el marc del dia del llibre, Sant Jordi, farem una lectura pública d’una obra de Salvador Galmés. L’acte serà a les 20 hores a l’Espai 36 i l’obra elegida enguany és Flor de Card, però en versió teatral de Joan Gomila.  Entre tots els voluntaris lectors llegirem l’obra repartint-nos els diversos personatges que hi intervenen.

Ja que tendrem la sort de comptar amb  alguns dels actors que participaren en l’obra de Joan Gomila ja fa més deu anys representant aquest clàssic de la nostra literatura,  després de la lectura podem aprofitar per parlar amb ells i que ens contin com va ser l’experiència de participar en aquest edeveniment que va moure gran part de la massa cultural del poble (xeremiers, banda de música, Esqueix teatre…).

Vos esperam a tots aquest dijous, 22 d’abril, a l’Espai 36 a les 20 hores.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.