Gran concert de la Banda de Música Jove de Manacor organitzat per la Biblioteca de Manacor

El passat dissabte dia 24 d’abril, la Banda de Música Jove de Manacor, dirigida per Antònia Bassa, i composta per 35 músics d’edats compreses entre 10 i 17 anys, de Manacor, Cala Millor, sa Coma, Sant Llorenç, Artà , i Capdepera, alumnes del Conservatori de Manacor, varen oferir un concert de bona música.
El concert va ser organitzat per la Biblioteca de Manacor, coincidint en la Setmana del Llibre i van escollir per aquest especial concert un lloc molt bucòlic, els jardins de la Torre dels Enagistes de Manacor.
Després de la sequera de concerts del passat any degut a la Covid-19 , els joves músics estaven molt motivats, i demostraren que no han descuidat en cap moment els seus instruments, i han estat practicant i assajant més que mai.
Encetaren el concert amb l’obra Els picapedres, seguit de La vida es bella, La pantera rosa, Sa Música i el Bequetero, per a continuació fer l’estrena de l’obra Wanted. Aquesta obra és molt especial per a la Banda Jove del Conservatori de Manacor, ja que la banda el 2019 va participar al III Certamen Internacional online «Memorial Francisco Fort» de València en el qual participaren una dotzena de bandes juvenils de diferents ciutats d’Espanya i Portugal, sent la manacorina l’única representant de les Illes Balears, i aconseguint el 2on premi, que consistia amb la composició una obra per a la banda. I a la fi, el passat dissabte estrenaren l’obra Wanted.
Enhorabona a tots els components de la banda i a la seva directora Antònia Bassa, per l’estrena de l’obra i un molt bon concert, Un centenar de persones assistiren al concert i dedicaren uns merescuts aplaudiments als joves músics i directora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.