“Sense brutor és un poble millor”

Aquest és un dels cartells que els alumnes del CEIP Mestre Guillem Galmés varen penjar, de forma molt encertada, arreu de la vila. Tot i així, sembla que encara queda gent a qui li costa entendre segons quines coses, ja que avui mateix hi havia, com a mínim, 3 deposicions de cans, dins uns 20 metres, a una zona molt concorreguda pels mateixos alumnes i els seus pares i mares, el tros que va des de la parada de busos a on hi podeu veure aquest mateix cartell de la campanya de conscienciació de neteja fins a la voltera del cantó que dona accés al carrer que encara el portal gran de l’escola.

Val a dir que els propietaris d’aquest o aquests cans, ni tan sols es molesten en fer baixar l’animalet (que no en té cap culpa) de la voravia o d’atracar-lo un poc més a la vorera, fan que li amolli ben emmig, per allà a on passa la gent.

Poc o cap èxit ha tengut l’ordenança que l’ajuntament enguany farà 3 anys va publicar, si no hi ha sancions o un mínim d’interès més enllà de redactar el paper, de poc serveixen, ara bé, el més llastimós de tot és que ni tan sols facem cas als nostres fills i nets quan ens demanem que no deixem la nostra brutor i la dels nostres animals als carrers.

Tothom pot tenir un descuit i, en un moment donat, li pot caure un paper i no temer-se’n, no estam xerrant d’aquests casos, estam xerrant de gent que embruta els carrers de forma sistemàtica. Segur que, com amb el tema del virus, la gent que embruta és un grup molt minoritari, però també com amb el tema del virus, les males accions d’aquest grup minoritari, afecten a la resta del poble i a la imatge del mateix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.