Actuació del grup Spaguetti Punky i representació de l’obra “Isabel Clara Simó fa una copa amb els amics” a la Setmana Cultural de Son Carrió

El diumenge 2 de maig a les sis de l’horabaixa, dins la programació de la Setmana Cultural de Son Carrió, hi va haver un espectacle amb jocs participatius per a tota la família i pensat per a totes les edats amb els Spaguetti Punky, els components del qual són: Guillem Sansó, Robin Alba, Josep Lluís Gallardo, Dani Domínguez i Tià Adrover. Tots ells  aconseguiren una vegada més el seu propòsit i diventiren  petits i grans.
Tancà la programació del diumenge Cecilia Genovart, amb l’obra “Isabel-Clara Simó fa una copa amb els amics”. El muntatge, en forma de tertúlia literària, ens apropa la figura de l’escriptora Isabel-Clara Simó. Na Cecilia triomfà una vegada més amb aquesta obra, que va estrenar el passat 11 de desembre a l’Auditori Sa Màniga; de llavors encà l’obra ha estat representada en els teatres d’Artà, Son Servera, a l’Espai 36 de Sant Llorenç, i dins els propers mesos estan previstes noves representacions.
Els actes continuaran al llarg de tota la setmana, les entrades pels concerts del proper divendres de Tomeu Penya&Geminis, i de dissabte del grup O-ERRA, estan esgotades. Degut a les restriccions de la COVID 19 , s’han adoptat mesures de seguretat i els aforaments esta limitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.