Món: El tamany sí importa

Gairebé cada dia rebem o enviam imatges sense referència de tamany, ja sigui d’una ensaïmada, un ca, una barrera…etc. Idò una imatge sense referencia de tamany és igual a res.
Fixau-vos si volguesseu comprar un ganivet com els d’abaix, no sabríeu perquè serveix fins que el tenguesseu en mà.

Foto 1,2,3
Sempre que enviem o rebem una imatge, allò ideal és que dugui una mesura de tamany, que sé jo, un encenedor devora, o un dit… no sabem sinó si és un niu de busqueret com el cul d’un tassó o un niu de perdiu com un plat.

Foto 4
Passa el mateix en publicacions importants, a vegades o no hi ha mides de tamany o estan mal posades com el croquis d’aquesta construcció.

Fig 5
Aquest croquis posa escala 1/200, però dubt molt de que ho sigui, perquè el va fer un seminarista l’any 1932, a mà, i és va escanejar i pasar a una impremta l’any 1990, i de segur que el dibuix publicat no és igual de gros que l’original.
El trob tan greu a l’assumpte que no s’hauria de corregir ni publicar res que no dugués una mesura de referència i que aquesta aguantàs tipus de impresions sense alteració.
PD: als/les que heu pensat que parlaria d’un altre cosa al llegir el títol , vos diré que en el suposat cas, el tamany no importa, perquè el contenedor és un espai virtual que s’adapta al tamany.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.