Podio pels ciclistes de la Unió Cicloturista de Sant Llorenç, al Campionat de Balears XCO celebrat a Menorca

Els ciclistes de la Unió Cicloturista de Sant Llorenç des Cardassar, Toni Pascual Salas i Jeroni Pep, han aconseguit la primera i la tercera posició respectivament en el Campionat de Balears XCO celebrat aquest diumenge a Subaida, Menorca.
Toni Pascual ha aconseguit la primera posició en la categoria M30, mentre que Jeroni Pep s’ha alçat en la tercera plaça en la categoria M40.
Sens dubte, una molt bona notícia per l’esport llorencí, per això, des de l’Ajuntament de Sant Llorenç i de manera especial la regidora d’Esports i Joventut, Antònia Bauzà, han aprofitat per donar l’enhorabona al club esportiu i als dos ciclistes per aquests resultats tan bons.
Des de card.cat ens unim a les felicitacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.