Nous canvis a les Festes de Sant Joan de Son Servera i prohibició als veïnats del tradicional sopar a la fresca

Enguany l’Ajuntament de Son Servera va decidir no publicitar fora del seu municipi el programa de les Festes de Sant Joan 2021, per tal d’evitar visitants i aglomeracions al poble.
A causa d’un canvi en les instruccions del Govern amb relació a la celebració de festes populars, ara com ara, no estan permesos els sopars a la fresca (ni de carrers). Des de l’ajuntament han hagut d’avisar als serverins i serverines que aquest canvi de criteri implica la suspensió del popular i arrelat sopar a la fresca programat per dia 23 de juny amb motiu de les Festes de Sant Joan. Una suspensió obligada a l’espera que s’aprovi un nou decret de mesures on quedi regulat de forma oficial si es poden o no fer aquest tipus d’esdeveniment.
El que sí estan permesos són sopars amb amics o familiars a l’interior de les cases, terrasses o patis particulars, i per suposat bars i restaurants del municipi.
Des del Consistori serveri han decidit prendre la decisió de la prohibició dels sopars particulars al carrer per complir amb les normatives vigents. No obstant seguiran pendents de qualsevol canvi que pugi decretar el Govern Balear.
Recordar que l’any passat tot i les restriccions ocasionades per la Covid-19, l’ajuntament va permetre el tradicional sopar a la fresca amb un màxim de 20 persones per grup.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.