Concert de fi de curs de l’Escola de Música de Porto Cristo

L’Escola Municipal de Música de Porto Cristo celebrà un animat concert de fi de curs, que va tenri lloc el dilluns 14 de juny,
A la fi, i després d’un curs a on les actuacions han estat a través de vídeos i muntatges, o actuacions reduïdes, varen poder omplir sa plaça del Sol i la Lluna de Porto Cristo i actuar en directe, això si, seguint amb les mesures de seguretat recomanades.
Al concert hi participaren els grups de l’escola, conjunts instrumentals i la coral de Llenguatge Musical. Quant al conjunt instrumental Infantil-Juvenil tocaren: Latin Lullaby, Latin time, Super hero blues, i de Larry Newman i ,Harry Potter J. Williams. El conjunt instrumental d’adults: Sueños de sal de Oscar Navarro, I Remember clifford, Arranj. T. Comas, i I dreamed a dream de C.M.Shoenberg, Solista: Pau Comas, i Celtic air and dance, de .Michael Sweeney.. Finalment, la Coral de Llenguatge Musical, cantaren el Poupurri de Mary Poppins de R. Shermann, i Què et cal de debò? de (J. Debney), i per acabar la seva actuació el Rock del llàpis de C. Amat.
A més, hi hagué dues actuacions dels alumnes de cant, la de la solista Iria Pereira, que interpretà la cançó «Blanco y negro, de Malú i l’altre, en Pau Comas, que actuà amb el Conjunt instrumental interpretant «I dreamed a dream» de Los miserables.
Els professors i direcció es mostraren molt contents d’acomiadar el curs així com toca, amb un bon concert i van agrair, la participació de tots els alumnes, professors i pares i mares que tant s’impliquen en la formació musical dels seus fills.
Per el curs vinent esperen poder tornar a posar en marxa, la Coral d’adults i els grups de «Jugam fent música» (petits de 3 a 6 anys), que durant aquest curs decidiren anul·lar, a causa de la pandèmia.
La més cordial felicitació als professors: Jaume Galmés i S. Galmés, direcció; Francisca Comas, piano; Tolo Comas, guitarra; Antoni Fons, baix i Marino Strukelj, percussió, per fer possible un curs on els alumnes han pogut gaudir d’una de les seves aficions preferides, la música.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.