L’Associació Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma convoca eleccions

Degut a la crisi ocasionada per la Covid-19, el passat any l’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma no va poder celebrar les eleccions que estaven previstes pel dia 30 de març, ja que el dia 12 de març, degut a la pandèmia, es van suspendre les activitats i tancaren el local.
El primer president de l’associació va ser Bernat Brunet, que no acabà el seu mandant, essent substituït com a president en funcions per Andreu Llodrà. A les eleccions celebrades el dia 29 de desembre de l’any 2004, va sortit elegida presidenta Margalida Barceló Bover, de llavors ençà, de manera ininterrompuda ha ostentat la presidència de l’associació.
A més de presidir l’associació, Margalida Barceló, va fundar la Coral Gent Gran Punta de n’Amer de la qual n’és la directora, i la seva filla Margarita Roig, n’és la pianista. L’any passat la coral hagué d’aturar els assajos i actuacions i s’espera que a partir del mes de setembre, si han millorat les actuals condicions sanitaris puguin tornar començar els assajos.
Pel que fa a l’actual junta directiva de l’Associació de la Gent Gran en funcions, està formada per: presidenta Margalida Barceló, vicepresidenta Maria Galmés, secretaria Maria Bauza, tresorera Àngela Bibiloni, vocals, Francisca Sansó, Emilia Ros, i Juani Nuñez.
La convocatòria per l’Assemblea General i Eleccions està prevista per al dissabte dia 17 de juliol de 2021 a les 19:00 hores. Es poden presentar candidatures fins 10 dies abans de les eleccions a la seu de l’associació, carrer Mates nº4 de sa Coma. De les 10 a les 11 del matí.
Per a més informació telf. 971 811581.
Margalida Barceló amb la seva filla Marga Roig, pianista de la coral.
Socis acompanyats de components de la directiva i presidenta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.