Món: coloms i rapinyaires

He vist aquesta foto de coloms i rapinyaires i m’ha vengut al cap que la naturalesa és la que és i nosaltres feim lectures parcials d’ella ,segons les nostres vencies,coneixements …i altres diversos factors.

Aquesta foto és d’un colomista que mirant el vol dels seu coloms  documenta amb la foto el perill que pensa que suposen els rapinyaires pel seu esbart.

Jo ho veig d’un altra manera ,a la dreta abaix identifico una milana,i a l’esquerra abaix de l’esbart penso que és un aligot o una milana reial ,per la cual cosa l’esbart de coloms que vola no corren cap perill de part d’aquets rapinyaires ja que no caçen al vol, La seva anatomia d’ales planejadores no tenen res a fer contra el coloms. Penso que abaix hi havia el colomer i, tal vegada, el que cerquen ambdues rapinyares són coloms aturats i despistats que puguin agafar  fent un picat cap a ells; aqui poren fer mal ,no nomes per les baixes que ocasionen sino per la escampadissa que provoquen sobre tot en els coloms joves. Les veig com instruments de selecció natural, faràn presa del més dèbil.

Cada persona que miri la foto farà apreciacions diferents,i vet aqui la gràcia. Les interpretacions varien,pero la naturalesa és la que és.

2 pensaments a “Món: coloms i rapinyaires

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.