“Miquel Àngel Riera i la literatura” va fer present aquest dilluns la figura del genial poeta manacorí

Família, amics, lectors i admiradors es reuniren aquest dilluns al pati lateral de la Torre dels Enagistes de Manacor per recordar la immensa figura d’en Miquel Àngel Riera.

El vespre, encara d’horabaixa, va començar amb la conferència del seu amic i també profund coneixedor de la seva obra, l’escriptor i filòleg Pere Rosselló Bover, que desgranà els aspectes més interessants de l’obra literària de l’escriptor de “Poemes a Nai”.

Tot seguit un ramell de cares conegudes, i no tan conegudes però que cal començar a tenir en compte: Maria Nadal, Antoni Truyols, Antònia Nicolau, Antoni Riera, Aina Fullana i Manel Santana recitaren un seguit de poemes de diverses obres de l’autor homenatjat, que varen cloure els dos representants de l’Obra Cultural Balear: Na Cristina Salom i en Sebastià Riera.

Per tancar la nit, un grup de músics del Conservatori de música de Manacor, portaren a terme un petit concert per tancar aquesta tan necessària nit d’homenatge a aquest gran referent de la literatura catalana.

Tot seguit podeu veure un vídeo d’aquest esdeveniment, del qual en falta un tros del concert final. Si de qualque manera qualcú ens pot fer arribar aquest tros, el penjarem de seguida que puguem. Més avall també hi tronareu un grapat d’imatges.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.