Son Servera incrementa la vigilància policial a les zones turístiques

Comunicat
Més agents passejaran per primera i segona línia en les hores punta.
La Policia Local ha reforçat els serveis de vigilància i seguretat ciutadana en temporada alta a les zones turístiques de Cala Millor i Cala Bona, especialment en les hores de més afluència de persones passejant.
A l’estiu, les platges del municipi es converteixen en el principal atractiu tant per a persones residents com per a turistes i és per això que des de la Regidoria de Policia s’ha optat per ampliar el servei d’agents a peu en primera línia costanera per tal de poder garantir així la seguretat de tothom, el compliment de les
ordenances i de la normativa, o qualsevol altra incidència que es pugui esdevenir en el tram costaner. Aquestes patrulles específiques circularan des de les 19 h fins a les 22 h.
L’increment d’agents a la via pública i, per tant, de la vigilància i l’atenció ciutadana en les hores de més afluència de vianants en les zones turístiques suposa un plus de tranquil·litat per als vianants i comerciants, i alhora permet evitar, tant com sigui possible, petits furts tant en botigues com entre els mateixos vianants que passegen per la zona. A més, aquest any també es tendrà especial cura perquè es compleixi la normativa vigent contra la Covid-19 o normatives com la de l’ús del patinet elèctric, que no permet la circulació per voreres.
Amb aquesta mesura es pretén donar una major visibilitat al cos policial, així com acostar-lo al ciutadà, ja que amb aquest servei es pretén que hi hagi una comunicació directa entre els comerciants, transeünts i policia, cosa que permetrà alhora un major control de les activitats il·legals i, per tant, més seguretat per a la ciutadania en general.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.