Món: coloms missatgers – amollada internacional des de Barcelona

Com cada mes de juliol està prevista una amollada de coloms missatgers desde Barcelona, que aniran a Bèlgica, Països Baixos, Dinamarca, Alemanya…. amb un recorregut d’entre 1.000 i 1.200 Km. En principi amollaran demà dia 11-7-2021

Es tracta de la gran clàssica europea, el coloms(entre 16.000 i 20.000) es poden cronometrar el mateix dia i és l’enveja de tot colomista. D’aquesta prova surten el grans campions que es venen alguns per molts de mils d’euros i fina i tot més d’un milió d’euros.

Però nosaltres a Mallorca no son menys, sencillament no tenim la seva promoció. Els seu coloms despres de 600 Km per terra no s’han d’embarcar amb una aventura damunt la mar de mes de 300 Km. Ja voldrien ells tenir els nostros coloms…que a lo millor les tenen i no ho diuen.

amollada

 

4 pensaments a “Món: coloms missatgers – amollada internacional des de Barcelona

  1. En resum un 19,4% de coloms marcat din el temps de control. És una cifra no extraña en vols de gran fons i llarga distancia.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.