Avui divendres, BITCITA obre l’agenda de cites per a la vaccinació de menors de 12 a 15 anys

A les 15.00 h d’avui, divendres 23 de juliol, la web BITCITA (www.ibsalut.es/cita-previa-vaccinacio-covid-19) habilita espais nous de citació perquè els menors de 12 a 15 anys puguin ser vaccinats. La Conselleria de Salut i Consum calcula que a les Illes Balears hi ha al voltant de 48.600 persones en aquesta franja d’edat: 38.496 a Mallorca, 4.096 a Menorca, 5.644 a Eivissa i 352 a Formentera. Des d’avui i fins al dia 3 d’agost BITCITA obrirà 86.869 cites per a la vaccinació.
El menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’un tutor legal, que n’haurà d’acreditar la condició en el punt de vaccinació. Es recomana que els menors que tenguin 16 o 17 anys també vagin acompanyats per un tutor legal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.