2 pensaments a “Una pinzellada patrimonial

  1. Des del desconeixement, hem de suposar, per l’autoritat que li confreix el su currículum, que el sr. Antoni Puig al assenyalar: ” Així Sant Llorenç, com a nucli poblat, no va començar al nucli urbà actual sinó que és possible que s’iniciàs a Son Vives, ubicació més probable de l’oratori de Santa Maria de Bellver. Tanmateix, no és segura aquesta ubicació i per aquest motiu es varen fer excavacions a Son Vives, just a l’estança on se suposa més probable que pogués ser la capella”, deu disposar d’informació fins ara desconeguda. Informació que desdigui la publicada, entre altres per per S’Arxiduc, Mn. Alcover. Gaspar Munar, Ramon Rosselló i la més recent i documentada de Mn..Antoni Gili
    Altrament seria fomentar la desinformació.
    (En tot cas sembla que, sense arribar a excavacions, hi ha sistemes tècnics per, si interessa, conèixer les diverses fonamentacions dels edificis).

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.