Celebrades les Festes de Cala Bona en honor de la Mare de Déu del Carme

Un any més, la regidora de Festes de Son Servera, Margalida Vives, organitzà les Festes de la Mare de Déu del Carme de Cala Bona, que començaren el passat dijous dia 15, amb el cinema infantil a la fresca, on es va projectar la pel·lícula Viana, aventures marineres.

El divendres dia 16, festivitat de la Mare de Déu del Carme, patrona dels mariners, enguany per motius de seguretat i per tal d’evitar aglomeracions, no es va celebrar la tradicional processó marinera, i missa al moll de Cala Bona. El rector Fra Pere Vallespir va celebrar la missa en honor de la Patrona dels mariners a l’església Mare de Déu dels Àngels de Cala Millor. El que sí hi va haver, al port, va ser el tradicional cercaviles a càrrec de la Banda de Música Local de Son Servera, i vetlada d’havaneres amb el grup Llampuga amb Prebes, que va agradar molt al públic assistent ja que anavent alternant havaneres en castella i català.

El dissabte, cercaviles amb els Xeremiers des Puig de sa Font i vetlada marinera amb el grup Fast Ard Band. El dijous el cine comèdia a la fresca: Mamma Mia: Una y otra vez.
El diumenge 18, Tir amb fona: triada a la mar, a càrrec del club de Tir en Fona de Son Servera, davant l’Hotel de Cala Bona, que va comptar amb un bon nombre de participants i espectadors.
L’Agrupació Folklòrica Sa Revetla, va ser present un any més a les festes ballant per primera vegada des de la pandèmia. Un dia especial, també, perquè el dia del Carme de fa 57 anys, ballaven per primera vegada.
El dijous dia 22, per tancar les Festes de Cala Bona 2021, cine a la fresca amb la projecció del cine comèdia: Mama Mia: Una y otra vez. Tots els actes es dugueren a terme en mesures preventives i mantenint les distàncies, i totes les persones majors de 6 anys portaven les mascaretes posades.
La més cordial felicitació a la regidora de Festes de l’Ajuntament de Son Servera, Marga Vives, per la bona orgnització de les Festes de Cala Bona 2021.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.