Consorci de Turisme – Aliança Golf East Mallorca “The Luxury Selection”

Consorci de Turisme – Aliança Golf East Mallorca «The Luxury Selection».
Golf East Mallorca “The Luxury Selection”, té l’objectiu de treballar per a millorar la visibilitat de la zona del llevant mallorquí en el món del golf. Des de 2015 el Consorci Turístic Cala Millor al costat dels gerents de Pula Golf Resort i Club de Golf Son Servera han construït aquesta marca que és coneguda ja a escala europea per la majoria de Tour Operadors i jugadors de golf. Amb la incorporació de dos nous camps com el conegut Capdepera Golf i el mític Club de Golf Alcanada, Golf East Mallorca vol créixer i posicionar-se més encara en el mercat europeu de golf, per a poder competir amb destinacions com Costa del Sol, Turquia i Portugal.
Les actuacions comercials desenvolupades per Golf East Mallorca inclouran la visita a fires internacionals, una nova pàgina web amb motor de reserva integrat, el potenciament de la venda en línia, així com una sèrie d’accions que potenciïn desestacionalitzar el turisme en aquesta regió.
Golf East Mallorca, també treballarà juntament amb l’Associació Hotelera de Cala Millor, Sa Coma i S’Illot per a acostar aquest esport a aquells establiments que estiguin conscienciats amb
la possibilitat de tenir una temporada turística més àmplia.
La veritat és que el turisme de golf és un dels principals focus d’acció per a aquesta aliança en la part del llevant mallorquí, que també aspira a poder oferir al visitant l’oferta cultural, natural i gastronòmica d’aquesta comarca.
Aquest projecte pretén mostrar al món que la col·laboració publicoprivada al costat de l’esforç de les persones que el conformen permet obtenir uns millors resultats per a totes les parts que intervenen en aquest. Si tots els atractius turístics d’una zona treballen conjuntament, poden crear un destí únic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.