Festes d’Estiu de Cala Millor 2021, del dissabte 31 de juliol al dimarts 3 d’agost

Del dissabte 31 de juliol, fins el dimarts 3 d’agost, l’Ajuntament de Son Servera organitza les Festes d’Estiu de Cala Millor.
El dilluns dia 2 d’agost, la missa solemne en honor la Mare de Déu dels Àngels, Patrona de Cala Millor, no sa celebrarà com era tradicional davant la platja. Serà a les 20 hores davant la parròquia, i està previst que la celebri el Bisbe de Mallorca, Monsenyor Sebastià i Taltavull.
La vetlada de ball de bot amb l’Agrupació Tramudança, serà a les 21, també davant l’església, això si, el balladors i balladores hauran de portar la mascareta per motius de seguretat.
Les festes, a més de les vetlades musicals, comptaran amb un espectacle de màgia infantil amb el Màgic Cloquell, i tancarà el programa de festes la mostra de flamenc de l’Associació Alma del sur, davant la platja petita.
Dissabate 31 de juliol
21,30h., davant la platja peatita, Els milolors èxits musicals de tota la vida amb el grup La Canción del Verano.

Diumenge 1 d’agost
20h., al pati de darrere del centre Cívic, Espectacle de màgia infantil amb el Màgig Cloquell.
21.30h., davant la plaja petita, Vetlada musical amb l’Orquestra Galatzzó.

Dilluns 2 d’agost
20.h, a la Parròquia de la Mare de Déu dels Àngels, Missa solemne en honor a la Mare de Déu dels Àngels, patrona de Cala Millor.
21., davant la Parrpoquia de la Mare de Déu dels Àngles, Vetlada de ball de bot amb el grup Tramudança (tots els balladors heu de portat la mascareta posada!).

Dimarts 3 d’agost
21 h., davant la plaja petita, Mostra de flamenc de l’Associació Alma del Sur.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.