Èxit de participació a la II Trobada Musical al Conservatori de Música de Felanitx

Durant la passada setmana va tenir lloc la II Trobada Musical en el Conservatori Municipal de Felanitx. Una Trobada que ha superat les expectatives de l’organització quant a nombre de participants amb un total de 55 alumnes de tots els instruments, en edats compreses entre els 6 i els 16 anys.
Durant 5 dies es van realitzar diverses activitats i tallers relacionats amb la música. Els assajos per famílies d’instruments així com els assajos a tutti, han estat el plat fort d’aquesta II Trobada, que sa vist enriquida amb els tallers d’improvisació, body, percussió, cor,… A més, els alumnes participants també han tingut moments d’esplai, amb jocs d’aigua i fins i tot una excursió a la platja, on els alumnes i professors van gaudir d’un ambient de companyonia i diversió immillorables.
El director del Conservatori de Felanitx, Joan Oliver, s’ha destacat el gran nivell musical dels alumnes, ja que en només 5 dies van ser capaços d’estudiar i interpretar amb gran rigor tècnic i musical 5 peces per a orquestra i 2 peces corals que el públic va poder gaudir l’últim dia en un concert realitzat al pati del conservatori.
S’ha de destacar també l’excel·lent treball realitzat pels professors: Agustina Amer, Pablo Goterris, i Vicenç Bausá, que sense deixar de costat l’exigència i nivell propis del conservatori han sabut aportat a aquesta trobada un format més nou, molt especial, i lúdic d’aprendre música. Molts dels participants demanaren als pares que fessin reserva de plaça per l’any que ve!.
Enhorabona, a tots els professors i personal que col·laboraren amb l’èxit de la II Trobada Musical, i de manera especial al director del conservatori Joan Oliver.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.