Món: arada per durar

Sempre m`han cridat l’atenció les arades que s’empraven amb les bísties, n’hi havia per solcar la terra, per girar-la, per entrecavar… fins que vaig veure aquesta que vos present, és la mes senzilla, però mirant i mirant me’n vaig adonar de que és la base de totes les arades.

És una arada per rompre la terra, però fitxau-vos amb el forats, podem afegir orelles als forats C,la podem convertir amb una arada amb pales afegint les pales als forats B i D, podem fer una entrecavadora  afegint estris al forat B…i moltes altres variants, però la base és aquesta.

Els forats A i la pinça F són per subjectar-la als braços dels que tiri la bístia.

En poques paraules no importava tenir moltes arades, bastava aquesta i els complements que hi volguéssim afegir. Abans s’anava cap a la no obsolescència, al contrari d’avui en dia que es programa l’obsolescència i a més a curt  termini. Sent vergonya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.