Bon inici de les Nits Culturals a Son Servera

El dimecres 4 d’agost començaren les Nits Culturals a Son Servera, i es van iniciar amb l’expoconjunta de varis artistes a l’Església Nova de Son Servera, que a més va comptar amb una interessant exposició de Tomàs Barceló, l’artista internacional de Cala Millor, que el passat any tenia previst exposicions que no es van poder dur a terme. La música la primera nit de l’art va anar a càrrec
d’O´Veus.
L’Horabaixa hi va haver animació infantil familiar amb música en directe a càrrec de Centimets&Family Band, on infants i adults passaren un capvespre alegre, dinàmic i participatiu.
El dijous 5 d’agost, Jazz a la fresca a la plaça de Sant Joan, amb tapes i un bon escenari, amb els músics Nocho Tomillo, saxo; Pol Gòmez, guitarra; Marko Lohikari, contrabaix; i el serveri Josep Servera a la bateria, molt bona actuació d’aquest grup on tots són gran profesionals. A l’Església Nova també el dijous Vidoart musical amb les projeccions de Videomapping “La naturalesa”, un espectacle visual projectat sobre les façanes interiors, feren dues sesions a les 22h i a les 22:30 h, tot un clàssic i espectacular referent de l’Agost Cultural és la projecció d’imatges acompanyades de música que no deixa a ningú indiferent.
El dilluns 9, hi va haver l’actuació de Marga Rotger amb “Versos de la Terra i la Dona”, també l’Església Nova, l’actuació va comptar amb la col·laboració de la ballerina Aina Pasqual, que oferiren una fusió de versos a ritme de jazz, swing, cobla i bossa nova, que tingueren com a nexe la mèmatica de la terra i la dona.
Les nits de l’agost Cultural continuaràn durant tot el mes amb diferents actuacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.