Agraïments per una nit de MORIR-SE de riure

Des d’aquestes línies vull agrair a tota la gent que va fer possible la vetlada d’ahir. Començant per l’ajuntament, per confiar en nosaltres, i acabant pel públic que ens va regalar el seu temps. Esper que tothom quedàs satisfet i passàs una bona estona. Nosaltres quedàrem encantats!

Però per desenvolupar tot això va caldre l’ajuda de molta gent, encara que fossin petits detalls, però que tots sumaren, i no voldria deixar de citar-los (tenc por de deixar-me algú de tanta gent que ha ens ja ajudat). Ho faré a continuació obra per obra:

ARREVEURE

Agraïment especial a: Jaume Ferrer per instruir-nos en el complicat món de les cartes de truc.

AL CEL EL VEGEM

Agraïments a Jordi Minero per deixar-nos el taüt (reutilitzat del seu curtmetratge de l’any passat als Granots d’Or amb en Movie de protagonista);  na Paquita Puigròs per la decoració de les Flors; en Guillem Quina i en Miquel Galiana (Fusteria Germans Quina) pel suport del taüt; na Mariabel per cedir-nos la biblioteca i col·laborar en la part tècnica ahir vespre.

CENDRES

Agraïments a na Margalida per cedir-nos el local del Bar Nou; en Lluc Quina i en Joan Baptista Melis Pont per les piles.

I na Cati Forteza en general per aquests  cartells tan guapos!

 

PD: Anirem avisant per Card.cat de les properes dates en què farem l’obra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.