Concert del quartet de jazz Bib Babo a les Nits Culturals de Son Servera

Les Nits Culturals de jazz a Son Servera contaren el passat dijous dia 12, amb l’actuació del quartet Bib Babo, format per Toni Mora al piano, Carles Medina als saxos, Joan Garcias als contrabaix, i Enric Fuster a la bateria, ells són un quartet de joves músics mallorquins que es van desplaçar a Barcelona per realitzar els seus estudis musicals. Allà van conviure durant anys al mateix pis, fet que els va portar a un procés de creació i aprenentatge. Al concert del passat dijous a Son Servera, el grup interpretà un repertori de peces originals on es va veure les diferents influències dels seus membres, que van des del jazz fins a la música tradicional, així com també versions de les cançons que més els han marcat durant els seus anys de convivència.
El concert contà amb una sorpresa final, l’actuació conjunta de Bib Babo, amb joves alumnes del curset de jazz impartit a Felanitx per Carles Medina. Els nombrosos seguidors de les ja consolidades Nits Culturals de Jazz de Son Servera, premiaren amb grans aplaudiments l’actuació del grup i l’actuació conjunta amb els joves alumnes felanitxers que tancà el concert.
La propera setmana serà Son Servera la que acollira un curset de jazz, aquesta serà la segona edició ja que hi ha grans aficionats al jazz.
Properament el quartet Bib Babo té previst treure el seu primer disc al mercat.
Fotos: Biel Bennàssar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.