A la Missa en honor a la Mare de Déu de l’Assumpta de s’Illot, Fra Pere Vallespir TOR, s’acomidà dels feligresos

El dissabte dia 14 d’agost, el rector Fra Pere Vallespir es va acomiadar dels feligresos de la Parròquia de S’Illot a la missa solemne en honor de la Patrona, la Mare de Déu de l’Assumpta. Al programa de festes estava anunciat la presència del Bisbe de Mallorca Mons. Sebastià i Taltavull, però no va poder assistir-hi per motius familiars, ja que es trobava a Menorca visitant a la seva mare de 99 anys. El rector va excusar la seva absència i va dir que possiblement abans de que ell deixi la parròquia, el bisbe assistirà a una missa, ja que haurà d’esperar a marxar a que el Bisbe trobi un substitut per a les parròquies al seu càrrec.
La missa és va celebrar al patí de l’església, i de la seva homilia destacam les paraules següents : «Celebrem aquesta festa evocant en la nostra memòria el record dels nostres avantpassats, de la seva història, i de les seves tradicions que s’han perpetuat de generació en generació, donant com a resultat un acumulat històric on anam perllongant l’herència cultural dels nostres majors a través de la família».
Fra Pere va agrair la col·laboració de l’Ajuntament de Manacor, que va aportar cadires i un cadafal per a la celebració, a la que acudiren nombrosos fidels que és volgueren acomiadar de Fra Pere. També hi eren presents regidors del ajuntament, entre altres, el Delegat de S’Illot, Sebastià Nadal, el de Festes Artur Aguiló.
Al final de la celebració, Fra Pere, va explicar que no deixa de ser frare, que els motius pels quals deixa les parròquies de S’Illot-Morlanda, sa Coma, Cala Millor/Cala Bona, Artà,i la de la Colònia de Sant Pere, així com també el Convent dels Franciscans d’Artà, és perquè la seva mare el necessita, i com a fil no pot descuidar el seu deure familiar, i deixa les parròquies per a cuidar d’ella, fins que Déu vulgui.
Durant la celebració es va acomiadar també de Sor Flora Castillo, la monja franciscana que ha col·laborat amb les parròquies de s’Illot i de sa Coma, i que ha estat destinada a Menorca, i la feligresia els dedicà un fort aplaudiment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.