Darrer concert d’estiu de la Banda de Música de Manacor a les festes de s’Illot 2021

El dijous dia 19 d’agost, la Banda de Música de Manacor va fer el darrer concert de la temporada d’estiu, i va ser dins el programa de les Festes de s’Illot. Un concert molt esperat pels s’illoters i silloteres, a més, dels seguidors incondicionals de la banda de música manacorina que ompliren la plaça del Llop.
El concert va ser espectacular, els músics i director Eduardo Bernabéu, heu donaren, tot i més, durant el concert. A més de la música es cuidaren tots els detalls, el tècnic de l’equip de só Jaume Cerdá, i la brigada municipal varen fer un bon treball, ja que el cadafal resultà petit i s’hagué d’afegir-hi un camió de la brigada pels instruments de percussió.
L’entrada al concert per part del públic es va produir de manera ordenada, i controlada amb eficàcia per funcionaries municipals, i equip de seguretat.
La banda de música manacorina durant els mesos d’estiu, no atura, ja que a més dels concerts de festes de tots els nuclis de Manacor, té actuacions programades a altres pobles, però sens dubte l’actuació de s’Illot és especial pels músics, ja que és la darrera abans de les merescudes vacances, i es va poder comprovar, a més, acabat el concert els músics m’ho confirmaren van «disfrutar» molt durant el concert, tot i que el director els feia anar ben vius en les seves improvisacions, i no tant sols als músics, també el públic present que col·laborà seguint el ritme d’algunes de les obres baix les divertides instruccions del director.
Durant el concert el director i la banda van tenir el detall de dedicar una peça al músic saxofonista, Miquel Veny, present al concert i que hagué de deixar la banda per motius de salut.
Enhorabona, a tots els músics i director per la gran temporada que han fet enguany, sens dubte a dia d’avui, la banda manacorina és una de les millors de Mallorca, fruit del treball incansable dels seus components i director que no escatimen temps i esforç.
Programa Festes de s’Illot 2021
-Aitana (T.Olcine Ribes)
– Frank Sinatra in concert
– Primavera (A. Gisbert Espí)
– Cabaret-selections for concert band (J. Kander)
– Can’t take my eyes off you
– Andrés contrabandista (O. Navarro)
– Grease-selections
Bisos:
El bequetero (G. Pascual Falcó)
The bues brotheres revue.
Amparito Roca (J. Teixidor).


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.