Vine a morir-te de riure a s’Estació

Si algú es va perdre el conjunt d’obretes de teatre que vam oferir les passades Festes  Patronals, estam de nou en marxa. Aquesta vegada oferim un canvi de format que segur que trobau atractiu  ja que la vetlada, a part de teatre, inclourà picades  i beure a la cafeteria s’Estació.

L’acte serà a les 20 hores, dijous 2 de setembre. Les obres aquest cop es representaran correlativament una darrere l’altre, amb pauses de 20 minuts entre obres per poder degustar les picades i beure  que us oferirà la cafeteria s’Estació. El preu de l’entrada és de 10 euros i com que l’aforament és limitat convé reserveu l’entrada prèviament al mateix restaurant. Les picades i beure tenen un preu a part.

Vos hi esperam!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.