Crònica esportiva dels Malalts de Turmell

Tot i que és inevitable tenir la mirada fixada amb la cursa que organitza el club aquest dissabte a Sant Llorenç, no podem deixar passar les curses a on els nostres atletes varen prendre part durant el cap de setmana passat.

XII Triatló Cross Cala Agulla – Wikiki 2021

Aquesta setmana començarem a l’inrevés i és que l’ocasió s’ho paga, ja que en Sebastià Rigo Binimelis va creuar en primer lloc la línia de meta a aquesta triatló, que va completar els 500 metres de natació, 10 kilòmetres de ciclisme i 4 de natació amb un temps de  52 minuts i 37 segons .

A la mateixa prova també hi participava en Pere Rafel Mas Riera, que ara les darreres proves duu una molt bona progressió, i que amb un temps de 1 hora, 10 minuts i 27 segons entrà en la dissetena posició.

Resultats

IX Aquatló de S’Illot 2021

Tres efectius del club, i dos jovenells que un moment o altre ho seran, prengueren part aquest dissabte a l’Aquatló de s’Illot. Tot seguit en podeu veure els temps i unes imatges.

Pedro Pocovi Frau 0:34:31

Cristina Miquel 0:36:12

Gaspar Mesquida Galmés 0:38:5

Miquel Vicens Lliteras 0:43:36

Rafel Lluís Vicens Duran 0:43:57

Resultats

 

Cursa Popular Sant Agustí 2021

La cursa de Sant Agustí transcorre pels carrers  cèntrics de Felanitx a un circuit amb no gaire desnivell (el carrer de l’abeurador és la costa més pronunciada) a on s’hi donen quatre voltes. L’únic representant del club a aquesta cursa vaig ser jo mateix que vaig quedar a la novena posició absoluta i segon de la categoria M35-45, amb un temps de 24 minuts i 32 segons.

Resultats

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.