Carta d’acomiadament de la Cooperativa Aixa

Carta d’acomiadament de la Cooperativa Aixa

Benvolguts i benvolgudes,

Àngela Caldentey , Antònia Morey i Maria Antònia Santandreu, sòcies fundadores i treballadores de la Cooperativa Aixa, empresa que ha gestionat des de 1997 les Escoletes del terme municipal de Sant Llorenç (Card, Son Carrió i na Pol) vos volem comunicar que a partir de l’1 de setembre deixarem de dur a terme la gestió. Volem pensar que el nostre esforç, treball i dedicació han contribuït, durant aquests 24 anys, a la millora de l’etapa educativa 0-3 considerada com a principal i prioritària en el desenvolupament de la vida de les persones.

Durant aquests 24 anys hem viscut moltes alegries i alguna tristesa; molts acords i alguns desacords; grans moments i experiències i alguns entrebancs que sempre hem superat i ens han fet crèixer. Per tot això, el balanç que en feiem és molt positiu i gratificant. Com a Cooperativa podem afirmar que hem aconseguit, any rere any, juntament amb els equips educatius de les escoletes, acabar els cursos satisfetes de la tasca realitzada i duta a terme.

Ha estat un autèntic plaer poder compartir aquests anys amb vosaltres i no voldríem acomiadar-nos sense deixar de remarcar infinits agraïments:

  • Als infants, pels moments viscuts i aprenentatges compartits.
  • A les famílies (mamàs, papàs, padrines, padrins, tietes, tiets,…), per la confiança depositada amb nosaltres.
  • Als equips educatius dels tres centres i educadores que al llarg dels anys han treballat amb la Cooperativa, pel seu suport, dedicació, implicació, paciència i MOLT BONA FEINA, la qual cosa ha fet possible que AIXA arribàs fins aquí.
  • A l’Ajuntament (batle i equips de govern, regidores d’educació, tècniques d’educació i de serveis socials, personal de brigada i neteja, personal administratiu, bibliotecàries, etc.), per valorar i mantenir la importància d’aquesta etapa educativa.
  • Als professionals de l’Equip d’Atenció Primerenca pel seu suport i acompanyament.
  • Als veinats i negocis que sempre han participat i col·laborat pel bon funcionament i a tota la gent del municipi que sempre ens ha tractat amb delicadesa, amabilitat i respecte.

I la llista no té un punt i final, perquè sempre hem tengut present el proverbi africà que expressa que Per educar un infant cal tota la tribu.

Moltes gràcies i a reveure.

Sant Llorenç, 30 d’agost de 2021
La Cooperativa Aixa

3 pensaments a “Carta d’acomiadament de la Cooperativa Aixa

  1. Com a pare no puc fer més que desitjar molta de sort, sempre formareu part de la formació com a persones dels meus fills. Moltes de gràcies

  2. Durant tots aquests anys heu duit a terme una tasca encomiable, sempre amb una rialla i una dedicació total als infants, la vostra manera de fer, tant humana com pedagògica, ha influït positivament a generacions d’infants que no us oblidaran. Vos enyorarem. ❤️

  3. Vos trobarem a faltar. Enhorabona per 24 anys de bona feina. Són moltes les generacions que heu ensenyat i a qui heu dedicat tant de carinyo. Gràcies per posar-ho sempre tot tan fàcil i per ses ganes amb ses que sempre heu participat de totes ses activitats de sa biblio. Una abraçada a totes😘

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.