Crònica esportiva dels Malalts de Turmell

El passat dissabte dia 28 d’agost, després d’un any de transició, es va portar a terme la cursa dels Malalts de Turmell, que organitza el club llorencí.

Val a dir que la sensació general, tant d’atletes llorencins com d’atletes d’altres pobles, va ser la d’una cursa molt ben organitzada a tots els nivells. La major part de la gent va quedar molt contenta amb l’atenció que el club de Sant Llorenç els oferí.

Tot seguit podeu veure els temps i les imatges dels corredors i marxaires del club llorencí.

Francisca Isabel Duran Sureda 1:06:30

Triatló “Challenge Samorin 2021” (Eslovàquia)

També la setmana passada el triatleta llorencí Jaume Mas Riera va competir a aquesta prova internacional portada a terme a terres eslovaques, a on va aconseguir classificar-se en la novena posició de la seva categoria, uns resultats excel·lents, que varen fer pujar la moral d’aquest atleta llorencí, que va completar els 1’9 kilòmetres de natació, 90 de bicicleta i 21’1 de córrer, en quatre hores i vint minuts. L’enhorabona!

View this post on Instagram

A post shared by Jaume Mas Riera (@rierajm)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.