Un mural a sa Coma i un a Cala Bona se sumen a la ruta Color Millor

El mural de Cala Bona és un mural reivindicatiu amb el qual l’artista i el Consorci de Turisme volen conscienciar la població de la importància de mantenir net el nostre entorn.
Plàstic/Fàstic i Natura/No atura són els dos nous murals que l’artista serverí Sath ha pintat a Cala Bona i a sa Coma respectivament i que sumen el sisè i setè mural d’aquesta ruta. Una ruta d’art urbà que té la intenció de generar una reacció i un diàleg amb l’espectador de carrer i pretén ser una manera de transmetre valors, històries, tradicions reivindicacions, entre altres, alhora que es rehabilita un espai públic.
El mural de sa Coma és un clar homenatge a la natura, flora i fauna del destí. Una representació de la zona de sa punta de n’Amer, Àrea Natural d’Especial Interès (ANEI) des del 1985.
Per altra banda, al mural de Cala Bona es pot contemplar una tortuga marina a punt de menjar-se una bossa de plàstic pensant que és una medusa. Una situació, per desgràcia, molt comuna als
nostres mars a causa d’algunes conductes incíviques.
Actualment hi ha més de 150 milions de tones de plàstics a l’oceà i s’espera que, si no hi ha un dràstic canvi de tendència, en el 2025 aquesta xifra segueixi pujant fins al punt de tenir 1 tona de plàstics per cada 3 de peix. En el 2050 hi haurà més plàstics que peix a la mar.
L’artista serverí Sath ha estat una vegada més l’encarregat de pintar les noves obres.
Aquest projecte artístic i cultural està impulsat pel Consorci de Turisme de Cala Millor i alhora que embelleix espais públics i apropa l’art a tothom és també un al·licient de l’oferta turista del destí.
Amb aquests, són ja 7 els murals que formen aquesta ruta amb aturada a gairebé tots els nuclis d’ambdós municipis.
Mural Cala Bona.

Mural sa Coma.

Mural sath

Comunicat Ajuntament Son Servera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.