L’Ajuntament de Son Servera torna a ampliar els pressupostos amb un milió d’euros

L’Ajuntament de Son Servera torna a ampliar els pressupostos amb un milió d’euros més del romanent de tresoreria per finançar projectes de millora. L’acord ha comptat amb els vots a favor de tots els grups polítics de la corporació municipal.

El Ple de l’Ajuntament de Son Servera, reunit en sessió extraordinària el dimarts, 7 de setembre, ha aprovat una nova modificació de crèdit en el pressupost del 2021 per tal de poder executar diferents actuacions de millora en tot el municipi,
especialment projectes que afecten directament els equipaments i les instal·lacions municipals.
Aquesta modificació de crèdit ha estat possible després que, a causa de la pandèmia de la Covid-19, el Govern suspengués fins al 2021 l’obligació de compliment de la Llei d’estabilitat pressupostària per part de les administracions, cosa que ha permès poder disposar del superàvit i dels romanents de tresoreria acumulats per tal de fer actuacions i inversions al municipi.
Des que es va anunciar l’alliberament d’aquests fons, l’Ajuntament ha destinat un total de 2 milions 90 mil euros de superàvit a projectes i ajudes per a la ciutadania.
Aquesta modificació suposa, doncs, que projectes que no disposaven de pressupost per dur-se a terme aquest any puguin disposar de partida per tal de poder començar la seva tramitació corresponent i els processos administratius que corresponguin en cada cas.
Així, entre les modificacions de crèdit aprovades pel Ple de l’Ajuntament, destaquen, entre altres, la partida destinada a la millora del carrer Binicanella de Cala Millor, la del carrer Glosador Calafat o la de la millora d’instal·lacions esportives.
El carrer Binicanella és un dels carrers que presenta des de fa anys més problemes de pavimentació i pluvials, i amb la dotació de 485.000 euros es pretén millorar ambdues coses i fer un embelliment de la zona.
Per altra banda, a la millora del carrer Glosador Calafat es destinaran 100.000 euros.
El carrer és un del més emblemàtics del nucli urbà serverí. Per això seguirà la mateixa línia que altres carrers de la mateixa zona per tal de crear un centre unificat, segur i accessible. La millora d’aquest carrer el farà més segur amb vista a ser l’accés a la
plaça de la gent gran, que serà reformada durant aquest any.
134.000 euros es destinaran a millores generals de vies i obres, així com a reasfaltatge de carrers o reparacions, especialment a la zona costanera. En aquest punt destaquen també les millores de les instal·lacions esportives municipals del Poliesportiu Es Pinaró i el camp de futbol, que canviaran seients, xarxes…
Finalment, Serveis Socials rebrà 100.000 euros més per seguir amb els programes d’ajudes a la ciutadania, mentre que la resta del pressupost es destinarà a altres millores similars així com petites campanyes de comerç o a l’àrea d’educació, entre altres.
Comunicat Ajuntament de Son Servera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.